Ajax legt talenten vast

Bron: ajax1.nl

 Ajax verwacht op korte termijn een flink aantal talenten aan zich te binden. De Amsterdamse club gaat er vanuit snel rond te komen met de talentvolle aanvallers Lorenzo Ebecilio (19), Aras Özbiliz (20) en Geoffrey Castillion (19) die respectievelijk tot 2015, 2014 en 2013 kunnen bijtekenen, meldt het AD.

De contracten van Ebecilio en Castillion lopen na dit seizoen af, terwijl Ajax nog een optie van een jaar had op Özbiliz. Ajax gaat er vanuit dat Roly Bonevacia (19) en Rodney Sneijder (19), die momenteel bij de beloften in actie komen, hun handtekening zetten onder een verbintenis tot 2013.

Sneijder, het jongere broertje van Wesley, maakte tegen FC Utrecht al deel uit van de wedstrijdselectie, maar viel nog niet in. Dat deed Jody Lukoki, die vorige week zijn contract verlengde bij Ajax, wel in het duel met Feyenoord.

De Amsterdammers hopen ook Joël Veltman en Youri de Kamps snel vast te leggen. De twee tweedejaars A-junioren hebben een tweejarig contract aangeboden gekregen van de hoofdstedelingen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-legt-talenten-vast/