Vermeer: “Focus puur op competitie”

Bron: ajax1.nl

Kenneth Vermeer liet gisteren in gesprek met Ajax TV weten dat hij alle vertrouwen heeft in het aankomende seizoen. Ondanks de teleurstellende wedstrijd van afgelopen zondag om de Johan Cruijff Schaal kijkt de geboren Amsterdammer met positieve blik uit naar het aanstaande seizoen: “deze wedstrijd was PSV de betere, maar de competitie is heel iets anders, dit ging om één wedstrijd en de competitie gaat om 34 wedstrijden”, aldus Vermeer.

De vorige twee seizoenen verloor Ajax eveneens de Johan Cruijff Schaal (1-2 en 0-1 tegen FC Twente, red.) maar wist het wel in beide seizoenen de landstitel te veroveren. De herinnering aan die gedachte  tovert een brede grijns tevoorschijn op het gezicht van Vermeer: “Als het zover mag komen ben ik heel tevreden”.

Niet alleen voor Ajax ziet de 26-jarige sluitpost de toekomst nog altijd positief in, ook over zijn persoonlijke toekomst binnen Ajax 1 is Vermeer optimistisch. Op de vraag wie er tegen AZ onder de lat zal staan antwoordt de voormalig jeugdinternational als volgt: “Ik ga er altijd vanuit dat ik speel, dus nu ook”.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/vermeer-focus-puur-op-competitie/