Game Talk van Opa Spoor: AJAX – Manchester City

Bron: www.afca.nl

City-thuis: de laatste kans om nog wat van het Europese avontuur te maken. Na de blamage en diefstal door scheids Blom van afgelopen zaterdag in Almelo kan Ajax vlak voor de klassieker ook wel een opsteker gebruiken.

Merkwaardig nieuws de dag voor de wedstrijd: Overmars verklaart in diverse media dat het effect van het huidige beleid wel drie jaar op zich kan wachten. Is dit een soort van indekken?

De Arena is verrassenderwijs niet uitverkocht. Alhoewel, gezien de prijzen van de middenvakken is dat niet verrassend.Voor de wedstrijd heeft iedereen het uiteraard over geld. De waarde van heel City, alleen de voorhoede al etc. Gelukkig speelt City vandaag ook gewoon met elf spelers.

Boertje begint zonder Dirk. Babel is weer terug in de basis. Bij City zitten Tevez en Balotelli op de bank. Mancini begint met de spitsen die afgelopen zaterdag in de competitie City in de laatste 10 minuten een 1-2 overwinning bij West Bromwich bezorgden. Als de spelers het veld opkomen benadrukt 410 nog maar eens het bizarre prijsbeleid van Ajax. Mooie tifo mannen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-ajax-manchester-city/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-manchester-city