Ajacieden ongeslagen in interlands

Voor veel Ajacieden stonden er vandaag interlands op het programma. Met Viktor Fischer, Lasse Schöne en Christian Eriksen zaten er drie Ajax-spelers in de selectie van Denemarken. Bij het Nederlands elftal was Ajax met vier man vertegenwoordigd in de selectie: Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Daley Blind en Siem de Jong. Kolbeinn Sigthorsson, Toby Alderweireld en Niklas Moisander kwamen ook in actie namens hun nationale elftal. Geen van hen liep daarbij tegen een nederlaag aan.

Nederland – Estland 3-0

Voor het Nederlands elftal was er vanavond geen vuiltje aan de lucht. Er werd vrij eenvoudig met 3-0 gewonnen van Estland, dankzij doelpunten van Rafael van der Vaart, Robin van Persie en Ruben Schaken. Doelman Kenneth Vermeer mocht negentig minuten meedoen en hield daarin zonder moeite stand. Daley Blind speelde eveneens een degelijke wedstrijd. Ricardo van Rhijn en Siem de Jong bleven negentig minuten lang op de bank in de Amsterdam Arena.

Tsjechië – Denemarken 0-3