Game Talk van Opa Spoor: Ajax – Heracles

Bron: www.afca.nl

Heracles-thuis: weer een finale. Ajax heeft nog wat goed te maken met Heracles na het 3-3 gelijkspel in Almelo. En dat nog wel na een 1-3 voorsprong. De spanning stijgt. Veel spelers roepen in de pers dat niemand nog aan de wedstrijd tegen de lampies denkt. Het feit dat je dat roept zegt eigenlijk al genoeg.

Er waren deze week een hoop goede berichten over Ajax. Zo kwam uit het Eriksenkamp het nieuws dat Eriksen wil dat Ajax zo’n 15 miljoen aan hem gaat verdienen. Dat zegt iets over de instelling van hem. Geweldig! Anderzijds: eerst een paar jaartjes verlengen mag natuurlijk ook.

Ook Hoesen komt positief in het nieuws. Hij is al zeer blij met zijn speelminuten en ontwikkeling die hij doormaakt. Wij ook! Ook is er goed financiëel nieuws: de prijzen van alle seizoenkaarten blijven gelijk. Een meer dan goed gebaar in deze voor vele mensen barre tijd.

Er is een mooie reünie aan de gang voor oudspelers. Het spandoek “Hulde aan de godenzonen van weleer” zegt genoeg!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-heracles/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-heracles