Overzichtje: alle 'Ajaxverhuurlingen' langs de meetlat

Bron: www.ajaxlife.nl

Ook in de Arena flitste Lukoki dit seizoen langs de lijn.© ProShots

Het zijn spannende tijden voor verschillende Ajacieden. Cillessen, Blind en Veltman hopen op een plekje in de WK-selectie. Op een niveau lager wachten acht door Ajax verhuurde spelers af waar hun toekomst ligt.

Wie die acht dan zijn? Gino van Kessel, Geoffrey Castillion (beiden aflopend contract), Ilan Boccara, Mitchell Dijks, Danzell Gravenberch, Danny Hoesen, Jody Lukoki (allen contract tot 2015) en Joeri de Kamps (contract tot 2016). En nu wilt u natuurlijk ook wel weten hoe de verhuurde spelers het gedaan hebben? Nou, komt-ie.

Gino van KesselDe spits werd in 2012 overgenomen van AZ. Hij kwam binnen als topscorer van de eredivisie A-jeugd, maar haalde bij Ajax nooit het eerste. Na een halfjaar werd Van Kessel al verhuurd aan Almere City en vanaf het begin van dit seizoen mocht hij zich bij AS Trencin bewijzen. Bij de huidige nummer twee van Slowakije miste Van Kessel door een knieblessure een deel van het seizoen. Hij speelde in totaal 23 competitiewedstrijden – waarvan zeventien als basisspeler – en hij scoorde tien keer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15669