SC Cambuur - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Er valt genoeg te juichen op bezoek bij Cambuur.© De Brouwer

Als Ajax op kunstgras speelt, komt het allemaal wel goed. Uiteindelijk. Ook na een slechte start. De ploeg van Frank de Boer blijkt zelfs over een spits te beschikken die aan twee kansen genoeg heeft voor twee doelpunten. Dan is het zo voor elkaar om met 2-4 van SC Cambuur te winnen.

De vechtlust die woensdag kon worden opgebracht tegen FC Barcelona, werd nu van de heren Ajacieden verwacht in Leeuwarden. En dat om 12.30 uur nog wel. Voor de meeste supporters was dit aanvangstijdstip een beetje te vroeg. Voor de spelers eigenlijk ook.

De meeste Ajacieden werden zondag pas om 12.35 uur wakker. Gelukkig had dat overslapen geen grote gevolgen en kon de schade vrij snel worden hersteld. Kunstgras hè. Daarop verloor Ajax nog nooit. En dus ook nu niet.

Onder aanvoering van Davy Klaassen en Arek Milik neemt Ajax afstand van Cambuur, dat dapper strijdt en even mag dromen, maar wakker schrikt voordat een sprookje werkelijkheid wordt. De werkelijkheid leert ons ook dat Ajax na twaalf wedstrijden op 26 punten staat. Voorwaar niet slecht, maar het kan nog altijd beter en leuker!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16500