Wedstrijdverslag Excelsior – AFC Ajax

Bron: www.afca.nl

Laatste wedstrijd voor de winterstop, en ze zijn op bezoek bij Excelsior. Ajax die heel wat goed te maken heeft, en zeker moet winnen om ze zeven punten achterstand toch naar vier te brengen. We gaan kijken.

Spelers komen het veld op en daar is het fluitsignaal voor de eerste helft. Dan een kansje voor Auassar maar schiet de bal naast het doel. Dan weer een overtreding op Veltman wat Frank de Boer doet ontploffen langs de kant omdat er weer niets tegen gedaan wordt door de scheids. Overtreding Schöne, vrije trap Ajax, Schöne achter de bal. Die trap hem goed op doel maar de keeper kan hem net eruit houden. Kans voor Gouriye maar makkelijke bal voor Cillessen.

Ajax dat wel vaak balbezit heeft maar er nog niets mee creëert, er wordt geen druk gezet, wat ze wel zouden moeten doen. Dan weer een kans voor Auassar die schiet op doel maar bal gaat weer net naast. Overtreding op Milik, vrije trap Ajax, van Rhijn die hem neemt maar schiet de bal over. De kansen voor Excelsior vliegen Ajax echt om de oren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/wedstrijdverslag-excelsior-afc-ajax/