Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Bron: www.ajaxlife.nl

Er is momenteel een heleboel om vrolijk van te worden bij Ajax. We weten amper waar we moeten beginnen. Maar als zelfs een wedstrijdje van het tweede, tegen Go Ahead Eagles, zo uitpakt, als vandaag, dan kunnen we de jeugdopleiding niet onbenoemd laten. Dus een wallpaper!

De vaste basisklanten hadden zondag een snipperdag en keken toe vanaf de bank, hoe de volgende generatie het klusje klaarde. Kowet werd met 4-0 weggetikt en op een andere dag waren misschien de dubbele cijfers wel bereikt. Het verschil in klasse was onvoorstelbaar groot.

Met jongens als Van de Beek, Kluivert, Nouri lijkt het richting de komende tijd ook wel goed te zitten. En dan viel Frenkie de Jong nog aan. Het is donderdag weer aan de vaste mannen, voor nu genieten we van de jeugdspelers.

We hebben gelijk maar een zeer talentvolle wallpaper gemaakt. Van Kluivert en Nouri, die aan de basis stonden van het eerste doelpunt. Misschien niet direct op de manier die je verwacht, maar maakt het uit? Nee. Het was een leuke middag in de Johan Cruijff Arena!

Download de wallpaper hier.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21743