Vijf spelers Jong Ajax mee op trainingskamp

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marcel Keizer heeft zijn selectie voor het trainingskamp in Oostenrijk bekendgemaakt. In de lijst met 25 namen op Ajax.nl staan vijf spelers van Jong Ajax. Mauro Savastano, Leon Bergsma, Stan van Bladeren, Damil Dankerlui en Noussair Mazraoui mogen zich bewijzen. 

Mitchell Dijks en Kenny Tete ontbreken op trainingskamp. Het duo gaat vertrekken bij de Amsterdammers en dus heeft Keizer ze niet nodig. Matthijs de Ligt, Joël Veltman, Nick Viergever, Davinson Sánchez en Kasper Dolberg zijn na een ietwat langere vakantie wegens interlands wel weer van de partij.

Vaclav Cerny ontbreekt. Hij heeft nóg langer vakantie, omdat hij de maand juni nog het EK O21 jaar speelde met Tsjechië. Hetzelfde geldt voor Onana en Younes, die de Confederations Cup respectievelijk nog speelden en spelen met Kameroen en Duitsland. Nieuwelingen Klaas-Jan Huntelaar en Benjamin van Leer zijn wel van de partij. De volledige lijst: 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105854/vijf-spelers-jong-ajax-mee-op-trainingskamp