Overmars stelt dat Dolberg en Younes niet te koop zijn

Bron: www.ajaxlife.nl

Voorlopig is Dolberg met Ajax op trainingsweek in Oostenrijk. © Pro Shots

De transferperikelen bij Ajax hebben begin juli al een voorlopig hoogtepunt bereikt. Dit alles gebeurt dankzij Marc Overmars, die laat weten dat Kasper Dolberg en Amin Younes niet te koop zijn. En Davinson Sánchez mag alleen weg voor de hoofdprijs, net als Hakim Ziyech overigens.

Het is op zich geen verrassing dat Ajax met de bewering komt dat Dolberg en Younes niet te koop zijn, al is het maar afwachten wat deze woorden waard zijn. We weten nog prima dat Arek Milik ook niet te koop was, voordat hij voor 32 miljoen euro naar Napoli vertrok.

Hetzelfde kan prima gebeuren met Dolberg of Younes. En is het niet met Dolberg of Younes, dan wel met Sánchez of Ziyech. In alle gevallen zal Ajax de hoofdprijs vragen. Want als de hoofdprijs wordt geboden, is altijd iedereen te koop.

Belangstelling is er ook nog eens, gezien de prestaties van Ajax in de Europa League en na het winnen van de Confedarations Cup door Younes. Het contract van Younes loopt ook slechts tot 2019, terwijl de overige genoemde spelers vastliggen tot 2021.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22041