‘Ajax haakt definitief af voor El Haddadi na horen vraagprijs van dertig miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor wie nog een sprankje hoop had: Ajax lijkt de komst van Munir El Haddadi definitief te kunnen vergeten. Mundo Deportivo bevestigt dat directeur spelerszaken Marc Overmars heeft geïnformeerd bij Barcelona naar de buitenspeler, maar dat de aanvaller niet haalbaar blijkt. El Haddadi zelf stond al niet te trappelen voor een overgang naar Ajax maar nu bij het horen van de vraagprijs van dertig miljoen euro haakte niet alleen Ajax af, ook OSC Lille, AS Roma, Napoli en Real Sociedad willen niet zo ver gaan.

Het Duitse Bayer Leverkusen is nu in gesprek met de Catalaanse clubleiding om de buitenspeler in te lijven. Volgens Mundo Deportivo is de Duitse club nu de grootste kanshebber op de komst van de aanvaller. Eerder werd nog gesproken over een vraagprijs van twintig miljoen euro. Ajax zou naar verluidt veertien miljoen euro hebben geboden, maar dat was niet genoeg. Nu blijkt waarom.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/26/ajax-haakt-definitief-af-voor-el-haddadi-na-horen-vraagprijs-van-dertig-miljoen/