Ajax O17 wint alsnog na dubbel rood

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 11 november. Ajax O16 trapte de dag af op De Toekomst en wist te winnen van PEC Zwolle, terwijl Ajax O15 om datzelfde tijdstip de uitwedstrijd tegen Almere City simpel naar zich toe wist te trekken. Als laatst was het de beurt aan Ajax O17, dat ondanks twee rode kaarten wist te winnen van NEC/FC Oss.

FT | Ajax O16 - PEC Zwolle O16 (4-2)Ajax O16 heeft zaterdagmiddag in een doelpuntrijk duel met 4-2 weten te winnen van PEC Zwolle. De jonge Amsterdammers kwamen op achterstand, maar nog voor rust werd een ruime voorsprong bereikt.

Al binnen tien seconden had Jaymillio Pinas Ajax op voorsprong kunnen zetten, maar zag zijn inzet via de PEC Zwolle-keeper op de paal gaan. Gescoord werd er even later wel, maar dan wel in het 'verkeerde' doel. De Zwollenaren kwamen er goed uit en na een lob kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Na enkele mislukte pogingen was het na bijna een halfuur spelen toch raak voor Ajax. Naci Unuvar bereikte Pinas, die dit keer wel wist te scoren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108458/ajax-o17-wint-alsnog-na-dubbel-rood