Supporters speculeren op Twitter: ‘Haller of Sol nog naar Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Op Twitter gonst het van de geruchten nadat trainer Erik Ten Hag heeft laten weten dat hij het liefst nog een spits wil toevoegen aan de selectie van Ajax (zie eerder bericht). Het is echter maar de vraag of Marc Overmars nog een keer de knip wil trekken maar als het aan de supporters ligt dan zijn er twee namen die in aanmerking komen voor een transfer naar Amsterdam.

Op Twitter valt te lezen dat men vooral denkt aan Sébastien Haller die momenteel uitkomt voor Eintracht Frankfurt en daarvoor heeft samengewerkt met Ten Hag bij FC Utrecht. Maar ook de naam van Fran Sol komt veelvuldig voor. De Spaanse spits verruilde in  2016 Villarreal voor Willem II en wist in Tilburg inmiddels 29 doelpunten te maken. Of Ten Hag zijn zin krijgt is maar de vraag. Hij is desondanks wel blij met de selectie die hij nu voor zich heeft bij Ajax maar heeft duidelijk laten weten dat hij wil beschikken over twee goede spitsen in de Champions League, nu het herstel van Kasper Dolberg wel erg lang op zich laat wachten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/08/30/supporters-speculeren-op-twitter-haller-of-sol-nog-naar-ajax/