Overmars polst Vertonghen en Alderweireld voor terugkeer naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars is zich er terdege van bewust dat Ajax komende zomer belangrijke spelers gaat verliezen, maar weet ook dat er een flinke smak geld beschikbaar komt om de selectie weer te versterken.  Overmars geeft zaterdag in gesprek met Ajax TV toe contact gehad te hebben met Toby Alderweireld en Jan Vertonghen over een eventuele rentree in de Johan Cruijff Arena.

‘We hebben contact gehad met beide spelers maar er is nog geen toezegging. Ik lees altijd, Alderweireld wil terug, Vertonghen wil terug maar dan heb ik wel graag dat ze dat doen wanneer ze nog fit en hongerig naar succes zijn. De lijntjes zijn zeker uitgezet’. Beide spelers zijn overigens nog in het bezit van een contract tot 2020 bij Tottenham Hotspur. Van Alderweireld is bekend dat hij komende zomer voor een gelimiteerde transfersom van ongeveer 28 miljoen euro op te halen is. Vertonghen heeft op zijn beurt al meerdere malen aangegeven dat hij een terugkeer naar Ajax, en naar zijn vrienden in Amsterdam, zeer zeker ziet zitten.

Bron: Ajax TV

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/12/30/overmars-polst-vertonghen-en-alderweireld-voor-terugkeer-naar-ajax/