Blog: Wisselbeleid

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het debacle tegen Feyenoord mochten/moesten we weer naar de Johan Cruijff Arena. VVV Venlo kwam op bezoek en velen sloegen dit moetje dan ook over.

Zij die thuisbleven, kregen in de eerste helft gelijk. Ajax ging door op dezelfde voet als tegen Heerenveen en Feyenoord. Met moeite wist het voor rust nog 1-0 te maken. Uit een vrije trap, dat wel, want voetballen lukte nog niet echt.

De halftime quiz leek stiekem even het hoogtepunt van weer een troosteloze Ajax-avond te gaan worden. Er werd massaal gejuicht omdat we allemaal wisten dat Pantelic in 2010 een hattrick maakte tegen VVV Venlo. Maar we juichen liever om het spel op het veld. Gelukkig was in de tweede helft alles anders. Met een hoofdrol voor de wissels en de wissels die juist uitbleven. 

Laten we het eerst even hebben over de ‘wissel’ Tagliafico. De Argentijn was hersteld van zijn blessure en terug in de basis. Hij liet meteen weer zien waarom hij zo geliefd is in Amsterdam. Zijn naam werd dan ook luidkeels gescandeerd toen hij na ruim een uur het veld verliet. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blog-wisselbeleid/