Ødegaard gespot in Johan Cruijff Arena en voert gesprek met Overmars

Bron: ajaxfanzone.nl

Martin Ødegaard heeft woensdag in het bijzijn van zijn Noorse management een bezoek gebracht aan de Johan Cruijff Arena en een gesprek gevoerd met Marc Overmars, zo weet De Telegraaf te melden. Ødegaard staat nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax en moet de eventuele opvolger worden van Hakim Ziyech.

Ødegaard, nog steeds eigendom van Real Madrid, maakte afgelopen seizoen indruk bij Vitesse en staat ook in de belangstelling van Bayer Leverkusen dat overigens al zeker is van deelname aan de Champions League. Aanvankelijk leek Real Madrid na de eerdere verhuurperiodes bij SC Heerenveen en Vitesse een voorkeur voor Leverkusen te hebben, omdat ze de Noor in een andere, sterkere competitie aan het werk wilden zien. Echter na het gesprek met Overmars heeft Ødegaard de sleutel van een transfer in handen en heeft het Noorse talent laten weten dat hij in zijn vakantie de knoop zal doorhakken waar hij zijn kunsten in het nieuwe seizoen zal gaan vertonen. Of Ajax voor een verhuurperiode van twee jaar gaat of een definitieve transfer is nog niet bekend.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/31/odegaard-gespot-in-johan-cruijff-arena-en-voert-gesprek-met-overmars/