Ajax kan morgen in duel om JC-schaal beschikken over Ziyech, Mazraoui en Onana

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-trainer Erik ten Hag kan zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV weer beschikken over André Onana, Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. Het drietal had vanwege deelname aan de Afrika Cup langer vakantie en is inmiddels enkele dagen in training. “Onana heeft zich eerder gemeld, hij staat sinds dinsdag weer op het trainingsveld. En Hakim en Noussair zijn maandag zelfs al teruggekeerd. Ze zullen daarom zaterdag weer tot de wedstrijdselectie behoren”, aldus Ten Hag vandaag op zijn vooruitblikkende persconferentie op De Toekomst.

Ten Hag mist tegen PSV wel Nicolás Tagliafico, al is de Argentijn ook weer in training nadat hij met Argentinië actief was op de Copa América. David Neres komt zondag terug en de Mexicaanse nieuwkomer Edson Álvarez wacht nog op een werkvergunning. “Er wordt achter de schermen hard gewerkt om die werkvergunning snel te krijgen, maar het is de vraag of het geregeld is voor de start van de Eredivisie”, vertelde Ten Hag, die ook de geblesseerde Siem de Jong mist. De laatste keer dat Ajax de Johan Cruijff Schaal won was in 2013.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/26/ajax-kan-morgen-in-duel-om-jc-schaal-beschikken-over-ziyech-mazraoui-en-onana/