TV-tip: Op deze zenders kijk je Lille – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de spectaculaire 4-4 tegen Chelsea, staat vanavond het volgende Champions League-duel te wachten voor Ajax. De Amsterdammers missen daarbij de normale centrale verdediging. Joël Veltman en Daley Blind pakten in Londen beiden een rode kaart en zijn er dus niet bij. Het lijkt erop dat Perr Schuurs en Edson Álvarez hen gaan vervangen. Op rechtsback is ondertussen Noussair Mazraoui ook nog een vraagteken. Als hij niet fit is, wordt hij waarschijnlijk vervangen door Sergino Dest.

Ondertussen is het duel met Lille alweer  het vijfde duel in de groepsfase, die dus zijn einde nadert. Ajax staat bovenaan in de groep, maar zowel Chelsea als Valencia heeft evenveel punten. Overwintering in de Champions League is dus nog allerminst zeker. 2500 Ajacieden zullen de ploeg vanavond aanmoedigen in Lille om een resultaat te bereiken. Maar je kunt het duel uiteraard ook thuis op tv kijken.

Het duel is op meerdere tv-zenders te zien. Om 20.30 begint op Veronica een voorbeschouwing op het duel tussen Lille en Ajax , waarna de wedstrijd uiteraard ook wordt uitgezonden.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tv-tip-op-deze-zenders-kijk-je-lille-ajax/