Ten Hag neemt liefst dertig spelers mee naar Qatar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag neemt liefst dertig spelers mee naar Qatar, zo is te zien op Ajax.nl. De oefenmeester heeft daarbij ruimte gemaakt voor meerdere talenten in de groep voor het trainingskamp in het Midden-Oosten.

Enkele talenten die aanwezig zijn op het trainingskamp zijn Juan Castillo, Jurriën Timber, Kenneth Taylor, Sontje Hansen, Naci Ünüvar, Quinten Timber en Danilo Pereira Da Silva. Ook Sergiño Dest reist, ondanks zijn Amerikaanse achtergrond en de situatie in het Midden-Oosten, gewoon mee met Ajax.

Daarnaast zijn ook David Neres en Quincy Promes - die geblesseerd waren aan het einde van de eerste seizoenshelft - van de partij. Daley Blind, Jurgen Ekkelenkamp en Zakaria Labyad werken in Nederland aan hun herstel.

Ajax laat verder weten dat het op uitnodiging van Asprie is afgereisd naar Qatar. Daar zal het ook een oefenduel spelen met Club Brugge. 'De trip biedt de club ook de kans om op zakelijk gebied de regio te verkennen', aldus Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128180/ten-hag-neemt-liefst-dertig-spelers-mee-naar-qatar