Ajax hoopt komende dagen antwoord te krijgen over ‘valse’ coronabesmettingen binnen spelersgroep

Bron: ajaxfanzone.nl

Edwin van der Sar noemt het ‘opmerkelijk’ dat er ineens een fors aantal spelers van Ajax in aanloop naar de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Midtjylland in de Champions League positief getest werden op het coronavirus. Ajax hoopt in de komende dagen een antwoord te krijgen op de vraag hoe er plotseling zoveel ‘valse’ coronabesmettingen geconstateerd konden worden binnen de spelersgroep.

Dusan Tadic, André Onana, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Zakaria Labyad en Maarten Stekelenburg legden afgelopen maandag allemaal een positieve coronatest af, vermoedelijk vanwege achtergebleven restjes van het virus waarmee ze in een eerder stadium besmet waren. Onana, Tadic en Gravenberch konden zich maandagavond al in Denemarken melden, in afwachting van een hertest. Als die negatief uitviel, mocht het drietal sowieso meespelen tegen FC Midtjylland.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/11/03/ajax-hoopt-komende-dagen-antwoord-te-krijgen-over-valse-coronabesmettingen-binnen-spelersgroep/