Live Ajax – FC Groningen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag een thuiswedstrijd en in de Johan Cruijff Arena komt FC Groningen op bezoek . Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – FC Groningen staat voor de 41ste keer op het programma en de laatste keer dat de bezoekers uit het hoge noorden er met de overwinning vandoor gingen was in 1994 in De Meer (0-2). Dit seizoen wist FC Groningen in de thuiswedstrijd wel te verrassen en won het met 1-0. De laatste twaalf edities werden allen door Ajax gewonnen. FC Groningen vinden we momenteel terug op een zesde plaats met 42 punten uit 24 wedstrijden. Ajax is koploper met 57 punten uit 23 wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/03/06/live-ajax-fc-groningen-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/