Gelijkspel Ajax A2; ruime winst Ajax B2

De ploeg van trainer Gery Vink kwam tot twee keer toe terug van het achterstand. Eerst maakte Ezra Walian een 0-1 achterstand ongedaan. In de tweede helft was het Zakaria El Azzouzi die voor de 2-2 eindstand zorgde. Feyenoord/Excelsior A2 speelde een gedeelte van de tweede helft met 10 man vanwege een rode kaart voor de Rotterdamse keeper, maar hiervan wisten de Amsterdammers niet te profiteren.Opstelling Ajax A2:Jan Vermolen; Damil Dankerlui, Shaquill Sno, Nathan Leyder (Milan Vissie), Robert van Koesveld (Jari Verburg); Aschraf El Mahdaoui (Alen Custovic), Jordy Bruijn (Markus Bay), Django Warmerdam; James Efmorfidis, Ezra Walian, Zakaria El Azzouzi.Ajax B2 won in een regenachtige Groningen met 0-4 van FC Groningen B2. Deze stand was bij rust al bereikt. Ajax toonde zich in de eerste helft erg effectief; van de 5 kansen werden er 4 benut. Na vijf minuten spelen opende aanvoerder Timothy Fosu Mensah de score met een lage schuiver. Op aangeven van de weer fitte Nabi Hakimzadeh maakte Noa Benninga de tweede Ajax-goal. Hakimzadeh maakte een goede indruk in de 35 minuten die hij mocht spelen.