Raymond Verheijen uit opnieuw kritiek op Ajax

Bron: ajax1.nl

Met het uitvallen van Eyong Enoh gisteren tegen NAC Breda is er opnieuw een basisspeler afgevallen met een blessure. Het hele seizoen wordt Ajax al geteisterd door zware spierblessures. Raymond Verheijen, die internationaal bekendheid geniet vanwege zijn periodisering, zag deze problemen al in juni aankomen. Via Twitter uitte hij zijn kritiek op de traingsmethodes van Ajax.

”Ik hoorde Frank de Boer na oefenwedstrijden zeggen dat Ajax slecht had gespeeld omdat de jongens erg vermoeid waren van alle trainingsarbeid. Dan weet ik genoeg. Blessures zijn dan een kwestie van tijd en vervolgens ontstaat een sneeuwbaleffect,” aldus Verheijen tegenover AD Sportwereld.

”Al jarenlang zie je alle nieuwe aankopen bij Ajax geblesseerd raken. Dit seizoen zitten er zelfs héél langdurige gevallen bij. Het heeft er simpelweg mee te maken dat deze nieuwkomers vrijwel direct in het diepe worden gegooid, terwijl je zou verwachten dat hun trainingsbelasting geleidelijk wordt opgebouwd omdat het niveau bij Ajax hoger is.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/raymond-verheijen-uit-opnieuw-kritiek-op-ajax/