Liverpool en Ajax praten vandaag verder

Bron: ajax1.nl

Ajax en Liverpool waren gisteravond laat nog altijd in gesprek over de transfer van aanvaller Luis Suarez. De directies van beide topclubs hadden nog geen overeenkomst bereikt. De voor speler, technische staf en fans zenuwslopende onderhandelingen worden zo goed als zeker vandaag voortgezet. 

Liverpool was er na urenlange besprekingen, die gistermiddag exact om vier uur begonnen en kort voor de wedstrijd tegen NAC eindigden, niet in geslaagd dicht genoeg in de buurt van de vraagprijs van Ajax te komen. Die zou nog altijd rond de 25 miljoen euro bedragen.

De zaakwaarnemer van de speler, de Spanjaard Pere Guardiola, houdt Luis Suarez per uur op de hoogte van de ontwikkelingen. De Uruguyaan zat gisteravond de laatste van zijn zeven duels schorsing uit, maar het is de vraag of hij anders wel in staat was geweest om voor Ajax uit te komen.

Het hoofd van Suarez draait langzamerhand om van alle gebeurtenissen sinds Liverpool zich voor hem meldde in de Arena. Hij is geestelijk al half op Anfield, waar hij wil gaan spelen met een groot contingent Spaanstalige voetballers en waar hij nieuwe ambities wil vervullen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/liverpool-en-ajax-praten-vandaag-verder/