Bij Ajax kijkt men hoopvol naar het oosten

Bron: ajax1.nl

Deze week probeerde de verzoeningscommissie de raad van commissarissen van Ajax op één lijn te krijgen. De club raakt niet uit de bestuurlijke impasse en de problemen nemen toe. Maar gelukkig, Turkije verloor gisteravond met 3-0 van Kroatië.

1. Wat heeft Turkije-Kroatië met Ajax te maken? Guus Hiddink. Dat de bondscoach van Turkije zich waarschijnlijk niet voor het EK 2012 plaatst, is in de boezem van Ajax met hoopvol gejuich ontvangen. Hiddink kán de bindende factor zijn in de Arena en op De Toekomst. Hiddink kan met commissaris Edgar Davids en met rvc-voorzitter Dteven ten Have uit de voeten. Hiddink en Ten Have hebben al oriënterend over een directiefunctie bij Ajax gesproken.

Verder kan Hiddink opschieten met het technische hart van Ajax: Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Wim Jonk. En Hiddink kan het vinden met Danny Blind, de ex-assistent die door de komst van dat technische hart in het luchtledige zweeft. De grote vraag is of de in Amsterdam woonachtige Hiddink ook met Johan Cruijff uit de voeten kan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bij-ajax-kijkt-men-hoopvol-naar-het-oosten/