”Zul je zien dat de onrust Ajax alsnog de titel kost”

Bron: ajax1.nl

Er ging de afgelopen weken bijna geen dag voorbij zonder een sms’je van Jack Spijkerman. Oké, misschien ietwat overdreven, maar met grote regelmaat ontving ik een tekstberichtje van de presentator die vooral groot is geworden door spijkers met koppen te slaan. Iets waar het bij Ajax nogal aan schort. Terwijl juist Ajax immer het onderwerp van al zijn sms’jes was.

Spijkerman is namelijk een groot fan van de club uit Amsterdam en ergert zich mateloos aan de huidige gang van zaken. Nu hij dat zaterdag ook in deze krant heeft onthuld, voel ik me niet meer geremd te zwijgen over zijn vaak emotionele sms’jes.

Op zichzelf verbaasde ik me wel dat Jack ze naar mij stuurde, want zo close zijn we nu ook weer niet. Er was zelfs een moment dat we na een iets te openhartig interview van mijn kant een stevig meningsverschil hebben uitgevochten op de gang van het Talpa-pand. Tot grote hilariteit van alle redactieleden stonden we te schreeuwen als twee kleine jongens. Gelukkig kwamen we allebei snel tot bezinning en deed een kratje bier de rest.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/zul-je-zien-dat-de-onrust-ajax-alsnog-de-titel-kost/