Game Talk van Opa Spoor: AJAX – AZ

Bron: www.afca.nl

Kaaskoppen-thuis: benieuwd of ze vandaag wel op het veld blijven staan.

Al bij de eerste wedstrijd is er een aardige lijst van afwezigen. Eriksen (moe?), Dirk (hoe nu verder?) en Mickey (laatste jaar contract en blessure) zijn er niet.

Gregory is er wel, maar ja: daar hebben we al een meer dan geschikte opvolger voor.

Voor de rest is het een en al onrust rond Ajax. Voor de wedstrijd is overal al te lezen dat Anita en Theo pleitte zijn. Dat zat er wel aan te komen. Anita is pas overgestapt naar maffioso Raiola die het liefst iedere beetje voetballer uit Nederland zo snel mogelijk naar het buitenland wil verkopen zonder ook maar te denken aan de toekomst van de speler zelf. Anita krijgt in Engeland misschien een miljoentje meer, spelen in de CL is dan ineens niet meer belangrijk. En Theo? Theo is klaar met Ajax en gaat het liefst om de hoek voetballen in die Gammabak. Ambities? Wat zijn dat?

“Komen er wel nieuwe spelers?” is dan de vraag waar alle supporters antwoord op willen hebben. Voorlopig bestaat het transferbeleid van Ajax alleen uit een verkoopbeleid. Een aankoopbeleid heeft Opa nog niet kunnen bespeuren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-ajax-az-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-az-2