Game Talk van Opa Spoor: AJAX – Vitesse

Bron: www.afca.nl

Vitesse-thuis: het wordt weer eens tijd dat we een competitiewedstrijd winnend gaan afsluiten. Vitesse staat boven Ajax, dat zegt al alles over de matige start van Ajax.

Het is nogal een rommelige tijd voor Ajax. Als eerste de dubbele diefstal door achtereenvolgens Blom en Nijhuis. Blom valt niets te verwijten (zijn grens uiteraard wel), Nijhuis echter gaf zelfs na de wedstrijd toe geen fouten te hebben gemaakt. Dat is bijna crimineel. Deze man is rijp voor het programma Opsporing Verzocht. Wat een idioot!

En dan al het gedoe rondom de Ajax Experience. Aat en Slop die allebei een half miljoentje in hun grote zak steken terwijl de Experience een grote financiële flater is gebleken. Opzouten met die zakkenvullers.

Als laatste heeft de directie van de Arena nieuws: een deel van de gracht wordt dichtgemaakt. Maak die hele gracht nu maar dicht en zorg er voor dat de hele Arena rood en wit wordt. Dan is de Arena eindelijk af.

Vitesse-thuis betekent ook het weerzien met Theo. Blijft een leuk mannetje.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-vitesse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-vitesse