Klapper van een week

Bron: www.afca.nl

Zo, dat was met het Ajax-weekje wel ! Een prima resultaat na een fantastisch optreden van de uiterst grillige selectie van Frank de Boer in Manchester, gevolgd door het nieuws van de binnenkomst van aankomend directeur Edwin vd Sar. Als klap op de vuurpijl het aangekondigde vertrek van Henri vd Aat en zowaar weer eens drie behaalde punten in de competitie.

Roberto Mancini slaapt naar verluidt nog steeds niet. Hij verslikt zich dagelijks in zijn spaghetti maffioso, denkend aan de voetballes die zijn verwende miljonnairs tijdens twee exercities kregen met de groeten uit Mokum. Roberto is ontboden in het Midden-Oosten, alwaar het hakblok in gereedheid wordt gebracht en het kromzwaard geslepen wordt. Die kop gaat eraf, ook als God het niet wil. Overigens overwegen inmiddels alle Premier-League clubs hun supporters meermaals per seizoen op stage te laten gaan naar Amsterdam, om in de leer te gaan bij de “fabulous supporting Ajax side”.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/columns/jimmy-hill/klapper-van-een-week/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=klapper-van-een-week