Bezoekers AjaxTotaal zijn het grotendeels eens met De Boer

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De afgelopen weken konden de bezoekers van AjaxTotaal stemmen op hun favoriete Ajaxteam. In de polls op de voorpagina vroegen wij jullie per positie wie jullie daar het liefste zagen staan. Nu we alle posities hebben gehad, kunnen we conclusies trekken. En wat blijkt? De bezoekers van AjaxTotaal zijn het, op de spitspositie en de rechtsbackpositie na, volledig eens met Frank de Boer.

Net als De Boer kiezen jullie voor Jasper Cillessen in de goal. Hij kreeg maar liefst 92% van de stemmen. Alleen Daley Blind, 93%, kreeg procentueel gezien meer stemmen. Hem zien de bezoekers als ideale speler centraal op het middenveld.

Rechtsachterin wijken de AT’ers echter af van De Boer. Waar de coach blijft vasthouden aan Ricardo van Rhijn als rechtsback, zijn de stemmers de veelal matige optredens van de rechtsback zat. Ruben Ligeon (50%) kreeg de voorkeur. Kenny Tete, rechtsback van Jong Ajax, wist ook nog 7 stemmen te krijgen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/bezoekers-ajaxtotaal-zijn-het-grotendeels-eens-met-de-boer/