[Update] Ajax accepteert verplaatsen duel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ook de wedstrijden Heracles Almelo - Feyenoord, FC Twente - ADO Den Haag, Go Ahead Eagles - NAC Breda en FC Utrecht - Cambuur Leeuwarden en de Jupiler League-duels Almere City - Excelsior en MVV Maastricht - FC Den Bosch kunnen door de kerntop niet doorgaan. Bij de kerntop komen 58 wereldleiders samen om de overleggen over nucleaire aanvallen. De kerntop vindt plaats op 24 en 25 maart. 

Het is ook mogelijk dat Ajax op 3 april voor de Europa League moet spelen, maar dan moeten de Amsterdammers de kwartfinale behalen. Mocht dit gebeuren dan wordt de wedstrijd verplaatst naar woensdag 16 april om 19.45 uur.

Update - 17.45Een woordvoorder van Ajax heeft laten weten dat de club de beslissing van de KNVB accepteert. 'Natuurlijk had Frank de Boer liever op het vastgestelde tijdstip gevoetbald. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat alle betrokken partijen alle plus- en minpunten goed tegen elkaar hebben afgestreept voordat ze een beslissing hebben genomen', zo luidt de officiële reactie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/76868/rkc-waalwijk-ajax-verplaatst-door-atoomtop.html