Ajax op rapport: drie uitblinkers, Moisander en Boilesen zwaar onvoldoende

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verraste woensdag toch weer in de Champions League. De Amsterdammers leken lang op een kansloze, docht nipte nederlaag af te stevenen. Tot Lasse Schöne opstond. 

Jasper Cillessen – 7,5: Was misschien wel de beste speler bij Ajax. Hij redde een aantal keer uitstekend. Het waren geen van allen bizar moeilijke reddingen, maar Cillessen oogde zeer solide en had bijvoorbeeld een steenharde vrije trap van Zlatan direct klemvast.

Ricardo van Rhijn – 6,5: Zijn zwakste moment kende hij bij de tegentreffer. Frank de Boer heeft een hekel aan spelers die zich omdraaien als ze een blok willen zetten. Precies dat deed Van Rhijn op het moment dat Edinson Cavani de 0-1 binnen schoot. Herstelde zich daarna redelijk.

Joël Veltman – 7: Werd af en toe als een schooljongen opzij geduwd door Zlatan en moest ook eenmaal aan de noodrem trekken (geel), maar Veltman werd nou ook weer niet ondersteboven gespeeld. En dan verdien je tegen Zlatan een dikke voldoende.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/18/ajax-op-rapport-drie-uitblinkers-moisander-en-boilesen-zwaar-onvoldoende/