[Verslag] Slaapverwekkend voetbal Ajax en twee blessures

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax begint vanavond met Viergever in het centrum naast Veltman, Riedewald schuift door naar de linksback positie, omdat Dijks nog steeds geblesseerd is. Verder starten de verwachte namen op deze vroege Europa League avond tegen Fenerbahce.

Ajax zou in de eerste minuut al op voorsprong kunnen komen. De doelman van Fenerbahce schuift de bal zo in de voeten van Klaassen. Zijn schot is een afzwaaier en verdwijnt niet in het lege doel. Het is meteen een goed voorbeeld van hoe de eerste helft eruit zal zien. Ajax voetbalt slordig, maar Fenerbahce kan daar weinig tegenover stellen. Het enige opmerkelijke dat er in de eerste helft gebeurt zijn gele kaarten voor Kjaer, Gudelj en Nani. Beide ploegen weten één kans te creëren: Riedewald moet een bal uit het strafschopgebied wegwerken voor een Fenerbahce-speler raak kan schieten en Fischer stuit op de keeper in de laatste minuut van de eerste helft. Ajax komt er niet doorheen. Fenerbahce lijkt gekomen te zijn voor een puntje en zakt wat in. Een saaie wedstrijd is het gevolg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/11/05/verslag-slaapverwekkend-voetbal-ajax-en-twee-blessures/