Ajax verslaat HSV met ruime cijfers

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft het trainingskamp in het Turkse Belek een waardig afscheid gegeven door het Duitse HSV met 3-1 te verslaan. De Amsterdamse club kende een moeizaam begin van de wedstrijd, maar kwamen uiteindelijk beter in het duel. Door twee doelpunten van Arek Milik en één goal van Viktor Fischer kende de ploeg van trainer Frank de Boer een goede generale voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag van volgende week zondag.

De Amsterdammers moesten het tegen HSV doen zonder de geblesseerden Davy Klaassen en Anwar El Ghazi. Hierdoor speelde Daley Sinkgraven op het middenveld en stonden Amin Younes en Fischer op de flanken. 

Ajax had het in de beginfase moeilijk en zag dat HSV het betere van het spel had. Na ongeveer een kwartier spelen kwamen de Ajacieden beter in de wedstrijd, wat vlak erna leidde tot de 1-0. Younes brak door aan de linkerkant, gaf voor, waarna in eerste instantie Milik en Bazoer miste. Uit de volgende rebound wist Milik, via het hoofd van HSV-doelman René Adler, uiteindelijk de openingstreffer te maken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93242/ajax-verslaat-hsv-met-ruime-cijfers