Cillessen breekt neus bij het Nederlands elftal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jasper Cillessen heeft tijdens een training van het Nederlands elftal zijn neus gebroken. De keeper kwam in botsing met Klaas-Jan Huntelaar. “Ik wilde hem nog ontwijken. Maar ik raakte zijn neus met mijn schoen”, aldus Huntelaar tegenover de NOS. “Het zag er bloederig uit. Ik heb ook wel eens mijn neus gebroken, dat is geen pretje.”

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Cillessen geblesseerd raakt aan het hoofd. In het duel met ADO Den Haag kreeg de goalie de schoen van Ruben Schaken in het gezicht. Aan de schop hield Cillessen geen blessure over en hij kon de volgende wedstrijd gewoon spelen. De keeper kan aankomende dinsdag echter niet spelen in de oefeninterland Engeland – Nederland. Het is nog onduidelijk of Cillessen zondag het doel kan verdedigen tegen PEC Zwolle.

Davy Klaassen blijkt na afloop van de training ook een lichte blessure te hebben. De aanvoerder van Ajax heeft last van liesklachten, zo meldt Mike Verweij op Twitter. Over de ernst van Klaassens blessure is op dit moment nog niets bekend.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/cillessen-breekt-neus-nederlands-elftal/