Bazoer en Milik niet op tijd fit voor PAOK-thuis

Bron: www.ajaxlife.nl

Bazoer bleef in Frankrijk ook al uit voorzorg aan de kant. © Pro Shots

Ajax moet het dinsdagavond tegen PAOK Saloninki stellen zonder Arek Milik en Riechedly Bazoer. Beide spelers zijn nog niet fit genoeg voor wedstrijd in de voorronde van de Champions League.

Bazoer kampt sinds het trainingskamp in Oostenrijk met lichte klachten aan zijn bovenbeen. Hij werd om die reden ook gespaard in de oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille. PAOK leek op dat moment nog haalbaar, maar de middenvelder is toch niet op tijd hersteld.

Milk zit ook niet bij de selectie. “Hij heeft pas twee keer getraind en die voorbereiding is te kort,” liet Bosz weten tijdens het persmoment in aanloop naar Ajax - PAOK. Milik kwam vrijdag pas terug van vakantie, omdat hij met Polen lang actief was op het EK in Frankrijk.

Naast Milik en Bazoer mist Bosz Nemanja Gudelj ook tegen PAOK, hij zit een schorsing uit. Daardoor moet de trainer gelijk schuiven op het middenveld. Tegen l’OM loste hij dat op door Jairo Riedewald als verdedigende middenvelder op te stellen, met Donny van de Beek en Davy Klaassen daar voor.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20082