[Verslag] Ajax toont veerkracht tegen Utrecht: 3-2

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het is Ajax gelukt om thuis te winnen van angstgegner Utrecht. Met Ziyech terug in de basis kwamen de doelpunten wat gelukkig tot stand. Toch is de overwinning niet geheel onverdiend te noemen.

Ajax begint matig aan de wedstrijd en zoals eigenlijk altijd is Utrecht fel in de onderlinge wedstrijden met Ajax. Ook vandaag krijgt Ajax geen grip op Utrecht en worden er geen kansen gecreëerd. Bij de eerste echte goede aanval is Klaassen slordig bij het geven van de eindpass. Aan de andere kant is het wel raak. Uit een kort genomen hoekschop mag Conboy vrij inkoppen en doet dat voortreffelijk: 0-1.. Ondanks de achterstand lijkt Ajax iets beter in de wedstrijd te komen, maar kan het zomaar 0-2 worden als Zivkovic wordt weggestuurd. De Ajax-huurling kan op het allerlaatste moment nog van de bal gegleden worden door een uitstekende verdedigende actie van Sanchez. Younes krijgt nog een kans, zijn schot wordt gepakt door Ruiter. Hetzelfde geldt voor een knappe vrije trap van Ziyech.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/02/verslag-ajax-toont-veerkracht-tegen-utrecht-3-2/