Kranten verwachten Traoré en Kluivert

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf zijn het eens wat betreft de vermoedelijke opstelling van Ajax. Beide kranten verwachten Bertrand Traoré en Justin Kluivert aan de aftrap, Kasper Dolberg zit waarschijnlijk op de bank.

Traoré speelde afgelopen weekend niet tegen SC Heerenveen en is zodoende topfit, net als Kluivert, die ook rust kreeg tegen de Friezen. Het middenveld zal normaal gesproken gewoon bestaan uit Davy Klaassen, Lasse Schöne en Hakim Ziyech en achterin zal Nick Viergever waarschijnlijk als linksback starten en Matthijs de Ligt centraal achterin.

De wedstrijd in de Veltins Arena begint donderdag om 21.05 uur. Ajax verdedigt een 2-0 voorsprong na een knappe zege in de Amsterdam ArenA. Daley Sinkgraven is de enige speler die ontbreekt met een blessure. De linksback heeft last van zijn knie.

Vermoedelijke opstelling: Onana; Veltman, Sanchez, De Ligt, Viergever; Klaassen, Schöne, Ziyech; Kluivert, Traoré, Younes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104104/kranten-verwachten-traore-en-kluivert