Toch weer ogen op Riedewald en Tete voor Lyon-thuis

Bron: www.ajaxlife.nl

Speeltijd lijkt bij Tete wel reden voor een klein feestje. © Pro Shots

Yes! We maken ons op voor Ajax - Olympique Lyon! We hoeven slechts drie dagen af te tellen, omdat dit potje woensdag wordt gespeeld. Al betekent dit waarschijnlijk ook dat Daley Sinkgraven ontbreekt. Jairo Riedewald en Kenny Tete zijn weer in beeld.

Met Riedewald en Tete hebben we twee kikkers te pakken die nog in de kruiwagen zitten, om het zo maar eens te zeggen. Dit duo krijgt weinig speeltijd en speelt tweede viool, maar precies bij de laatste vier van de Europa League heeft Ajax ze hard nodig.

Beide heren kwamen vrijdag met Jong Ajax in actie tegen VVV-Venlo en boekten een ruime zege. Om alvast aan zijn nieuwe rol te wennen, speelde Riedewald linksback. Het kan niet anders of dit is vanwege de blessure van Sinkgraven, met het oog op woensdag.

Joël Veltman en Nick Viergever zijn geschorst voor het eerste treffen met de Fransen. Veltman kreeg rood in de uitwedstrijd tegen Schalke 04, Viergever liep tegen zijn derde prent aan en dan volgt automatisch een schorsing. Daar doe je verder niets aan.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21700