Ajax Life 3: aanjagers, transferbeleid en kunstgras

Bron: www.ajaxlife.nl

De financiële en sportieve balans blijft een permanente uitdaging. © Ajax Life

Deze vrijdag valt de derde krant van het seizoen op de mat van onze leden. We analyseren de definitieve selectie van Marcel Keizer, zoeken lichtpuntjes in een saai seizoen zonder Europees voetbal en stellen onder andere de buitenlandse nieuwkomers voor.

Verder lijkt ‘tweede spits’ Klaas Jan Huntelaar momenteel beter in vorm dan zijn jongere concurrent Kasper Dolberg. Waarom speelt Ajax met Huntelaar beter dan zonder de ervaren spits?

Op onze opiniepagina staan we stil bij het transferbeleid van Ajax, kunstgras, het debuut van trainer John Heitinga bij Ajax onder 19 en de komst van Siem de Jong. Uiteraard zoomt onze tekenaar Joep Bertrams weer op zijn eigen ludieke wijze in op een Ajaxthema, in dit geval Marcel Keizer en zijn verwachtingen voor dit seizoen.

Ook binnen onze achterban stromen de talenten door. Zodoende gaat Casper Ohm, voormalig vlogger voor de Ajax Kids Club nu voor de uitdaging om ook boeiende vlogs te maken voor Ajax Jonge Schare. Hij vertelt over zijn plannen. We zijn benieuwd naar je eerste bijdrage, Casper!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22413