Stats: Magallán sober, maar betrouwbaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de serie 'Stats' licht Ajax Showtime iedere keer een speler, een combinatie van spelers of het hele team van de Amsterdammers uit. Deze week kijken we naar Lisandro Magallán, de mandekker die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Ajax.

Na de voltreffer van Ajax in de persoon van Davinson Sánchez, lijken de Amsterdammers hun vizier betreffende versterkingen definitief op Zuid-Amerika te hebben gezet. In de op het moment van schrijven nog lopende winterse transferperiode werd in Nicolas Tagliafico nóg een Zuid-Amerikaanse verdediger aangetrokken en volgens het doorgaans betrouwbare Voetbal International zit er nog een verdediger in de pijpleiding. Lisandro Magallán zou de Amsterdammers in de zomer moeten komen versterken. De vraag is natuurlijk of de 24-jarige verdediger een aanwinst zal zijn voor Ajax. Ajax Showtime zocht het in samenwerking met Sci Sports uit.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109893/stats-magallan-sober-maar-betrouwbaar