Ajax zonder Tagliafico en mogelijk ook Onana tegen sc Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet het aanstaande zondag in het thuisduel tegen sc Heerenveen zonder Nicolás Tagliafico doen. De Argentijn heeft te veel last van zijn knie. De blessure speelde hem tijdens het trainingskamp naar de Verenigde Staten ook al parten. André Onana ontbreekt mogelijk ook in de eerste wedstrijd van Ajax in 2019. Onana ging vrijdag ziek naar huis. Wat de doelman precies heeft, is nog niet bekend.

Coach Erik ten Hag liet op zijn persconferentie weten positief gestemd te zijn over een snelle terugkeer van Tagliafico. Ten Hag liet weten dat Daley Sinkgraven – zeker na het vertrek van Maximilian Wöber naar Sevilla – een goede optie is om Tagliafico zondag te vervangen. Sinkgraven is weer helemaal fit na lang blessureleed. “Daley is een uitstekende speler. Hij is zeer kundig en comfortabel aan de bal en was bij Ajax onder trainer Peter Bosz een openbaring als linkervleugelverdediger”, aldus Ten Hag. “In de laatste weken van 2018 was hij pas weer wedstrijdfit en dat is prettig. We hebben er een goede speler bij.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/18/ajax-mogelijk-zonder-tagliafico-en-onana-tegen-sc-heerenveen/