‘Ajax informeert in zoektocht naar keeper bij oude bekende’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana staat nadrukkelijk in de belangstelling van onder meer FC Barcelona, dus is Ajax actief op zoek naar een nieuwe doelman. De Amsterdammers zouden geïnformeerd hebben naar Sergio Padt, zo meldt de Groningse regiozender OOG.tv.

De 28-jarige Padt is bij FC Groningen eerste keeper, sinds De Trots van het Noorden Padt hem in 2014 overnam van AA Gent. Daarvoor speelde de doelman jarenlang in de jeugdopleiding van Ajax. Ook werd hij een aantal keren geselecteerd voor het Nederlands elftal, maar tot een debuut in Oranje kwam het nog niet.

Het is de vraag of Padt in Amsterdam wordt gezien als eerste keeper. Mogelijk probeert Marc Overmars meerdere keepers aan te trekken. Behalve dat de kans aanwezig is dat Onana vertrekt, wordt Bruno Varela gehuurd van Benfica en beschikt Kostas Lamprou over een aflopend contract.

Behalve Padt is Ajax ook bezig met Kjell Scherpen van FC Emmen, zo werd door zijn zaakwaarnemer bevestigd. Daarbij wordt Scherpen mogelijk nog minimaal een jaar terug verhuurd aan zijn huidige club.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-informeert-naar-oude-bekende/