Ajax O19 ruim langs NAC Breda en terug aan kop

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax Onder 19 heeft zondagavond een uiteindelijk ruime 4-1 overwinning weten te boeken op de leeftijdsgenoten van NAC Breda. Door die overwinning stoomde het op op de ranglijst en nam het de eerste plek over van AZ. Eerder op de dag speelde Ajax Onder 17 doelpuntloos gelijk op bezoek in de Domstad en maakt Ajax Onder 15 geen fout door in eigen huis met 2- 0 te winnen van FC Twente.

FT | FC Utrecht O17 - Ajax O17 (0-0)

Ajax O17 heeft op bezoek bij FC Utrecht niet weten te winnen. De wedstrijd eindigde in 0-0, waardoor de ploeg puntenverlies opliep in de titelstrijd met FC Groningen. Een geluk bij een ongeluk is dat de Groningers zelf met 4-1 onderuit gingen bij NEC O19, waardoor Ajax O17 op basis van het doelsaldo bovenaan staat.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Ajax. Ian Beelen zette goed druk, stuurde Hoogewerf weg, waarna de aanvaller in het zijnet schoot. Het was vooral Ajax dat de bal had, terwijl FC Utrecht loerde op de counter. Dat laatste leverde bijna een doelpunt op. Een kopbal werd vrij voor het doel naast gekopt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121146/ajax-o19-ruim-langs-nac-breda-en-terug-aan-kop