De titel van Donny: 'Steun fans trok hem erdoor'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als iemand de verpersoonlijking was van de groei van Ajax in het seizoen 2018-2019, dan was het Donny van de Beek. De middenvelder kwam van ver, zat zelfs even op de bank, maar blonk na de winterstop uit in het bomvolle programma van Ajax. Vader André van de Beek blikt terug op ongetwijfeld het beste en mooiste seizoen uit de loopbaan van zijn zoon.

Het seizoen voor Van de Beek begon in tegenstelling tot veel anderen al na de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018. De blonde middenvelder speelde al een tijdje met pijn in de lies en had dan ook geen tijd om lang te rouwen na een teleurstellend seizoen zonder prijzen. 'Ik weet nog wel dat hij het heel snel verwerkt heeft. Hij was al heel snel weer bezig om fit te worden. In de zomervakantie ging hij met zijn vrienden tien dagen naar Spanje en is zelfs zijn fysio mee geweest. Hij had amper vakantie, hij werd twee keer per dag behandeld. Toen hij terugkwam bij Ajax is hij daar nog behandeld en vervolgens begon het nieuwe seizoen', aldus vader Van de Beek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/123131/de-titel-van-donny-steun-fans-trok-hem-erdoor