Ajax op de valreep naar winst in oefenduel tegen Watford: 2-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een 2-1 overwinning op Premier League-club Watford. Donny van de Beek tekende in Saalfelden am Steinernen Meer met de gelijkmaker voor de eerste Amsterdamse treffer tegen de club van Daryl Janmaat, die de eerste helft meespeelde. Vlak voor tijd was het invaller Jurriën Timber, die de winnende goal maakte.

In vergelijking met de eerste oefenwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir (2-1 zege) had Ten Hag zijn startopstelling op twee posities aangepast. Op doel stond ditmaal Dominic Kotarski, terwijl Lasse Schöne tegen Watford de voorkeur kreeg boven Carel Eiting. De jeugdige Sergino Dest (foto) behield zijn basisplaats op de linksbackpositie en lijkt op koers te liggen om in de strijd om de Johan Cruijff Schaal zijn officiële debuut in Ajax-1 te maken. De 18-jarige rechtsback uit Almere doet het in de oefenwedstrijden tot nu toe verdienstelijk als gelegenheidslinksback.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/19/ajax-op-de-valreep-naar-winst-in-oefenduel-tegen-watford-2-1/