Live Lille – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond vanaf 21:00 uur de uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen het Franse Lille OSC.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Ten Hag laat nog niks los over vervangers van Veltman en BlindAjax moet het zoals bekend vanavond stellen zonder Joel Veltman en Daley Blind die geschorst zijn na hun rode kaart tegen Chelsea. Trainer Erik ten Hag liet op de persconferentie nog niks los over de vervangers van het tweetal maar het is zeer aannemelijk dat Perr Schuurs en Edson Alvarez hun opwachting in de basis zullen maken. Trainer Christophe Galtier van Lille liet overigens weten met hetzelfde probleem te zitten want hij mist het centrale duo Soumaoro en Fonte en moet dus ook een beroep doen op jonge vervangers.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/27/live-lille-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/