Live Ajax – ADO Den Haag: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondag de laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma en ADO Den Haag is de tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

KarakteristiekenAjax – ADO werd in de historie 45 keer eerder gespeeld en daarin won Ajax 35 keer. ADO wist drie keer te winnen en de laatste keer was in 2010 (0-1). Bij de duels tussen Ajax en ADO Den Haag zijn al sinds 2006 alleen supporters van de thuisspelende club welkom. Er is de afgelopen maanden op allerlei niveaus weer overleg gevoerd hierover maar een oplossing lijkt nog ver weg. Ajax staat momenteel samen met AZ op de eerste plaats met 41 punten uit 17 wedstrijden. ADO moet het doen met een zeventiende plaats en heeft slecht 13 punten weten te behalen uit 17 wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/12/21/live-ajax-ado-den-haag-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/