Jong Ajax revancheert zich tegen Jong Utrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond weten te winnen van Jong FC Utrecht. Na de 7-2 zeperd van vorig seizoen waren de Amsterdammers gebrand om zich te revancheren. Dat lukte aardig op De Toekomst. Door goals van Sontje Hansen, Terrence Douglas en Brian Brobbey werd het 3-2 voor de Amsterdamse beloften.

Mitchell van der Gaag voerde een aantal wijzigingen door vergeleken met de basis van afgelopen vrijdag, toen Jong Ajax won van Jong AZ. Dit deels noodgedwongen. De trainer kon geen beroep doen op de geschorste Victor Jensen. Voor hem in de plaats speelde Kenneth Taylor, die bij het eerste geen minuten maakte. Verder stond Kjell Scherpen in plaats van Dominik Kotarski onder de lat.  

Het begin van de wedstrijd was voor Jong Ajax. De Amsterdammers namen een aantal keer het doel van de bezoekers onder vuur, middels schoten van Giovanni, Taylor en Max de Waal. Giovanni raakte zelfs het houtwerk met een van richting veranderd schot. Jong FC Utrecht daarentegen meldde zich pas na ruim een kwartier spelen bij de goal van de thuisploeg. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134989/jong-ajax-revancheert-zich-tegen-jong-utrecht